ANKARA / ÇANKAYA - Halide Edip Adıvar Ortaokulu

Ekm

Bir yıldır görevini sürdürmekte olan okul aile birliği eski yönetimi, 26 Ekim Pazar günü okulumuz Konferans Salonunda yapılan Genel Kurul Toplantısında yapılan seçimle görevini yeni yönetim kurulu üyelerine devretti.

Ekm

Bugün, Cumhuriyet tarihimiz için büyük bir önemi olan 13 Ekim Ankara’nın Başkent Oluşu’nun 91.yılını kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, Çankaya İlçesi okul müdürleri ve öğretmenlerinin katılımıyla okulumuzda kutlanmıştır.

Ekm

2014-2015 Eğitim – Öğretim Yılı’nın açılışı okulumuzda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Yeni Öğretim Yılı hepimize kutlu olsun.

Eyl

TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni 15.09.2014 Pazartesi Günü saat 09.00´da yapılacaktır. Öğretmen ve Öğrencilerimizin saat 08.30´da okulumuzda hazır bulunmalarını rica ederim.

Hikmet ATICI
Okul Müdürü

Eyl

Okulumuzda 5. sınıflar için uyum programı başarılı bir şekilde devam etmektedir. Okulumuza yeni katılan öğrencilerimize ve onların velilerine tekrar hoşgeldin der, başarılar dileriz.