ANKARA / ÇANKAYA - Halide Edip Adıvar Ortaokulu

Ekm

Ankara´nın başkent oluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla Okulumuz Bahçesinde düzenlenen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Okul Müdürü Hikmet ATICI´nın yaptığı açılış konuşması ile başladı.Öğrencilerin günün anlam ve önemiyle ilgili hazırladıkları şiir ve yazıların okunması ile tören sona erdi.

5. SINIFLAR VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Tem

Haz

2018 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma okulumuz konferans salonunda program doğrultusunda devam etmektedir.

May

Açılışını okulumuz müdürü Hikmet ATICI´nın yaptığı yıl sonu karma resim sergisinde öğrencilerimizin yaptığı resimler sergilendi.

May

Okulumuzda,öğrenci velilerimizin de katılımıyla 19 Mayıs Atatürk´ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı´nın

okunmasından sonra öğrencilerimizin hazırladığı kutlama programı yapıldı.Programın sonunda çeşitli müsabakalarda dereceye giren öğrencilere okul müdürümüz Hikmet ATICI tarafından ödülleri verildi.

Nis

Sıfır Atık Projesi çalışmaları okulumuzca planlanmış ve çalışmalara başlanmıştır..

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuz öğretmenlerince hazırlanan kutlama programı dahilinde coşkuyla kutlandı.