ANKARA / ÇANKAYA - Halide Edip Adıvar Ortaokulu

Ock

Halide Edip Adıvar Ortaokulu Voleybol Yıldız Kız Takımı oynamış olduğu il müsabakalarında set kaybetmeden grup 1´incisi olmuştur. Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat YEDİDAĞ olmak üzere Yıldız Kız Takımında olan Songül, Nehir, Meryem, Ece, Zeynep, Ayris ,Elya, Aycan, Azra, Begüm, ve Melek´e teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

5´inci ve 8´inci sınıf öğrencilerinin matematik ve fen bilimleri derslerindeki bilgi ve becerilerini ölçmeye yönelik olarak Nisan 2019’da yapılacak olan TIMSS uygulamasında okulumuz 60 ilden seçilen 217 okul arasında yer aldı."Araştırmaya katılan okullar, Uluslararası Merkez tarafından belirlenmiştir.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. Ölüm yıl dönümü okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Kas

10 Kasım 2018 saat:08.30´da Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 80´inci yıldönümü anma töreninde tüm öğretmen ve öğrencilerimiz okulumuz konferans salonunda hazır bulunacaklardır.

Program akışı aşağıda belirtilmiştir.

Ekm

Bugün Cumhuriyetimizin 95’inci yıl dönümü dolayısıyla Okulumuz Bahçesinde düzenlenen tören,okul bandosunun yürüyüşü,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra  Okul Müdürü Hikmet ATICI´nın yaptığı açılış konuşması ile başladı.Öğrencilerin günün anlam ve önemiyle ilgili hazırladıkları şiir ve yazılar okundu.Şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Cumhuriyet oratoryosu ile tören sona erdi.

Ekm

Ankara´nın başkent oluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla Okulumuz Bahçesinde düzenlenen tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Okul Müdürü Hikmet ATICI´nın yaptığı açılış konuşması ile başladı.Öğrencilerin günün anlam ve önemiyle ilgili hazırladıkları şiir ve yazıların okunması ile tören sona erdi.

5. SINIFLAR VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Tem

Haz

2018 Haziran Dönemi Mesleki Çalışma okulumuz konferans salonunda program doğrultusunda devam etmektedir.

May

Açılışını okulumuz müdürü Hikmet ATICI´nın yaptığı yıl sonu karma resim sergisinde öğrencilerimizin yaptığı resimler sergilendi.